Svetsare i Gällivare

Inför ett projekt vi har för vårt hus så har det verkligen varit en riktig åktur på alla sätt och vis när det kommit till planering, utförande och timing. Har känt att detta varit tre punkter som oftast korsat varandra totalt och har därför orsakat förseningar i detta projektet, vilket det självklart kan bli. Men därför ville jag verkligen ta och hylla just ett företag som anpassade sig helt efter hur fritt det var på arbetsplatsen (mitt hus) och timade in så bra det bara gick för att verkligen lyckas kunna utföra arbetet på att bra och effektivt sätt. Haparanda Industritjänst som skulle enbart utföra lite arbeten som svetsare i Gällivare hos mig verkligen steppade upp och engagerade sig enormt mycket i detta projektet vilket jag givetvis som kund uppskattade något enormt mycket.

Dem var hjälpsamma och kommunicerade med mig på ett sätt som jag önskade att dem andra företagen hade kunnat göra, denna bra kommunikationen gjorde det nämligen möjligt för mig att kunna planera arbeten och projekten så absolut bra det bara går och därför kunde detta resultera i ett mycket effektiva med noggrannare arbete. 

Du gillar kanske också...