Axel Janssons Plåtslageri AB

Axel Janssons Plåtslageri AB är det nu en hel del av er, mina läsare, som har haft några frågor och funderingar om. Som de flesta av er vet så skriver jag ju framförallt här på bloggen om saker som är relaterat till industri, men i förra veckan så nämnde jag att jag själv hade anlitat en plåtslagare i Västervik för att hjälpa mig med en komplett takrenovering på gården där jag bor. Jag la ut några för och efter bilder och det var ju då många av er hörde av sig och ville veta lite mer. Jag har svarat på så många av er som möjligt och som jag har haft tid med och jag hoppas att ni alla har fått de svar som ni ville ha.

Jag hoppas även att jag har varit någorlunda behjälplig när det kommer till det här, för som sagt, nu tillägnar jag ändå ett helt litet inlägg åt att skriva om det här företaget som jag ju faktiskt tycker är oerhört värt att skriva om. Jag har som sagt redan svara på det mesta nere i kommentarerna på det andra inlägget, men jag tänker att jag länkar lite i det här inlägget och så kan ni ju ta reda på lite mer själva ifall ni nu är intresserade av att anlita en duktig plåtslagare.