Stambyten på Södermalm

Jag har själv aldrig riktigt varit särskilt företagssam av mig. Jag har länge velat renovera min bostad men har funnit det ofattbart svårt att hitta tiden och energin för att faktiskt vilja göra någonting åt det. Därför valde jag att kontakta BHAP, Projekthjälpen AB till slut. Detta är ett företag som erbjuder stambyten på Södermalm och jag kände med deras många år på nacken med många berikade erfarenheter som dem har samlat på sig genom åren så kände jag att dem tveklöst skulle bli det perfekta valet för mig som inte riktigt orkar ta tag i projekten. BHAB, Projekthjälpen engagerade sig i detta projektet enormt mycket för jag tror det gav dem väldigt mycket mer fritid än tidigare. Vi snackar verkligen ett gäng grabbar som tog ut och hämtade in sina egna idéer, pitchade dem vidare för mig där jag helt enkelt bara kunde välla och vraka. Det var en otroligt rolig process där dem därefter kontaktade ett byggföretag som dem ansåg kunde hjälpa mig galant med just detta projektet. Ska bli enormt kul att se hur detta projektet nu avancerar sig, men om man utgår från hur bra inledningen på denna tiden har varit är jag säker på att slutresultatet kommer att bli hur bra som helst.